Gratis är godast!

Vad är det alla barn drömmer om?...
Jusst det! Rätt gissat!
Gratis mat!
Detta kan bli verklighet bakom en livsmedelsbutik i en sopcontainer nära dig!
Processen är mycket enkel! Men det är inget att rekomendera för dig som är fin i kanten, eller jo det är det visst förresten!

Nej men seriöst! Det är fan sjukt najs! Alla livsmedelsbutiker slänger asmycket mat som är helt och hållet ätlig!
Varför då tänker ni? Det finns det nästan ingen bra förklaring till förutom att de som handlar är lite fina i kanten och inte gärna betalar för en bucklig konservburk, en påse som det är ett litet hål i (men som innehåller något väldigt njutbart och ätbart), en mogen och väldigt god banan, något som går ut om 1 eller 2 dagar (men är ätligt i typ 5 till) osv osv.

Man bara går bakom en affär och kollar efter containrar och soptunnor, som inte nödvändigtvis behöver se så inbjudande ut. Men det behöver inte vara så äckligt som ni kanske tror. I affären slänger de ofta alla matvaror som de inte vill ha kvar i stora svarta sopsäckar. Altså, om du har tur, en hel sopsäck med graatis maaaaat!
Detta är såklart bäst att göra efter affären har stängt. Då är det ju oftast mörkt så det kan vara bra att ha med en ficklampa! Om man inte vill kladda ner sina händer är det bra att ha med hanskar oxå.

Det enda som kan stoppa en är om de har satt lås på sin container. Men det ska man inte gråta över. Det är bara att gå till nästa affär och testa för det är inte alls många som har lås. Och det finns alltid fler affärer än vad man tror ;)
Vi har tex hittat en jävla massa risifrutti en gång. Helt sjukt många och dom smakade precis som dom ska göra. Ölkorven vi hittade i samma påse var oxå utsökt!
Tro inte att detta är något galenskap som vi har hittat på själva! Det kallas frimat och utövas mest av friganer. De blandar in massa politik och moral men jag tror att de i själva verket bara är suuna på GRATIS MAT!

UT MED ER NU OCH SAMLA GRATIS MAT!


Ett annat hett tips som jag har snappat upp är som följer.
Gå in i en videobutik. Läs filmtitlarna som om det vore porrfilmer! Det fungerar asbra på jättemånga och kan bli riktigt kul om man har en gnutta fantasi. Perfekt syssla om man är lite bakfull eller bara inte har något att göra.
Ryktena säger att Arvid och Anton N kom på det här en gång när de var bakfulla så det är nog så det görs bäst. Eller om någon fortfarande går till videobutiken för att hyra film så kan man ju passa på att göra det då. När man blir trött på att dividera om vilken film man ska hyra.

Vilken genre funkar bäst? Gamla eller nya filmer bäst? Vilken blir dagens favorit?
UT OCH PROVA!


/Povel

Kommentarer
Postat av: Lean Kanean

Dumstra är grejen, har hittat massa schyssta avocados och andra goda grejer som inte alls varit dåliga! keep it up P :)

2009-09-18 @ 15:38:23
Postat av: Malin

Dumpstring för alltidheten och friheten! Kollektivet jag bor i handlar bara nödvändiga varor man aldrig hittar (typ smör, mjöl och så vdare). Förra veckan hittade vi 30tals ägg och har levt på ägg i alla dess former! Och inte tala om all färsk pasta coop tydligen inte tycker är så färsk 2 dagar innan utgångsdatumet.

2009-09-19 @ 23:03:39
URL: http://byebyedarling.blogg.se/deljuger
Postat av: Malin

& HEY! Grym design på sidan! Good job guys!

2009-09-19 @ 23:15:18
Postat av: povel

jaa :) avocado ägg och pasta! vinst

2009-09-20 @ 20:42:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0