En stimmig kyckling

Dagens tips: Om ni meckar med något, fixar i trädgården eller målar en tavla (framförallt om ni fixar i trädgården) så är det sjuuukt nääääz att ta före och efterbilder ;)


Onödig fakta:Maskar  Att maskarna ofta syns efter regn beror på att de då kan byta vistelseort utan att bli uttorkade.
Själv trodde jag att d va näz o dela en mask för då blir dom 2 stycken en dubbelvinst men tji fick jag för det är så att en daggmask kan återbilda förlorade kroppsdelar. Men - man kan inte dela på en mask och förvänta sig att båda delarna kan växa ut till en ny näz mask! Det är endast den främre delen som kan nyskapa en bakre del.

Pulvriserade daggmaskar användes i krut för att öka träffsäkerheten, i heeela röven :)

Dagens tips2: Om du är lite bajsig och är ute efter en riktigt superb njutning så ska du "softbajsa" dvs att chilla och inte trycka på så mö och SAMTIDIGT använda tops i öronen.



Om du och dina friends är bakfulla i heeela röven eller bara sugna på en pizza ^^ :0 DÅ finns det ett ULTIMAT sätt att avnjuta detta och samtigt rädda jorden från svält!!! Man gör en pizzatårta dvs man tar alla pizzor (man får tänka ut en najs combo innan) och sen bara lägger man dom på varandra och vips!
Jaha hur ska detta rädda oss från svält?
Joseddu...
Dr Wilcox: Till att börja med måste man se till att man är tre eller flera peeps som kan ställa upp på utförandet, sen när man väl börjat inmundiga kreationen inser man fort att man blir mycket mättare/slice än om det varit en ordinarie pizza. Därför mättar alltså en pizza-tårts-slice bättre, räcker till fler människor och kommer därför i längden att lösa världssvälten! xD


Om ni har gjort som jag: gett upp hoppet om helsingborgs öl langare, så har ni precis som jag tatt helt fel.
Gamla goda tjommen har köpt in goda öl och har dessutom börjat ta 150kr som dom gjorde när man gick i "den gamla skolan"

Om ni är stressade och ska käka och gärna sparar 50 kr.
Då ska ni göra pasta a la mariella:  1 Koka pasta 2 värm upp krossade tomater 3 krydda med cayenne oregano salt peppar och i med lite oliver. Vill ni  va mer lyxiga kan ni ha i lite lök osså :0
Tar högst 5 minuter kanske 10 xD


Fred ut nu blire det All Out Dubstep i malmö                   / marra

Kommentarer
Postat av: Malin

Det här gillar jag! Före och efterbilder är nääce! Fast det där med pizzaslize´ar är lite knepigt om man är veg. och resten vill ha 'en fet jävla kebabpizza med extra allt fast mest vitlökssås. Okej, vitlökssås är ju jävligt nääce. Men köttet, ikke! Varför smutsa ner en redan smutsig kropp.. (För att skadan redan är skedd kanske ni tänker men IKKE!)

Och mariellas pasta, MM! Precis vad jag brukar köra. Fast jag har i creme fraiche i. Kanske för lyxigt, i dunno.

SKRIV MER!!

2009-09-14 @ 23:49:25
URL: http://byebyedarling.blogg.se/deljuger
Postat av: Arvid

du och jag och benne kan göra en vegetarisk pizzatårta istället! typ en vegetariana, en al funghi och en något annat vegetariskt! med vitlökssås ofc!

2009-09-15 @ 12:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0